Monday, February 17, 2014

Po kelių stingdančių kraują nuotykių Nora nebežino, kuo pasikliauti. Jai dingojasi, kad Lopas visuom


Iš tiesų, viena iš priežasčių, primera plus kodėl pirkau Puolusį angelą primera plus – viršelis ( originalas , beje, dar gražesnis :>), antra – mano silpnybė fantastinėms primera plus būtybėms. O viską vainikavo draugės pasakymas, kad jei man patiko primera plus Saulėlydis primera plus , Puolęs angelas patiks dar labiau…
Tiesą sakant, aš pati kalta, kad prieš perkant knygą, užmečiau akį į originalo viršelį, kur puikuojasi eilutė ‘Falling for fallen’ ir perskaičiau primera plus anotaciją. Iš karto mintyse sudėliojau, kokie fantastiniai personažai knygoje dominuos, todėl tikrai nuobodžiavau skaitydama nieko nenutuokiančios Noros mintis. Knygoje gerokai per mažai nežinios ir kai kurie epizodai primera plus gana juokingi. Pavyzdžiui, Nora išnarplioja didžiąją paslaptį įvedusi į Google kelis žodžius, atsitiktinai susiejusi juos su atrakcionais.
Mano nuomone, viena iš priežasčių, kodėl Saulėlydis susilaukė tokio milžiniško populiarumo, yra ta, kad į Belos ir Edvardo romaną buvo įpinta daug paslaptingų ir kraują stingdančių įvykių. Jei ne dramatiški nutikimai, knyga būtų buvusi gerokai per saldi ir nuobodi. Na, o Puolusiame angele visos paslaptys akivaizdžiai yra antraeiliai dalykai, nes dominuoja Noros ir Lopo santykiai.
Na, kad jau pradėjau lyginti Puolusį angelą primera plus su Saulėlydžiu , tai ir pabaigsiu : ) Nora ir Lopas susitinka per biologiją, kai mokytojas sukeičia partnerius. Su draugėm juokavom, ar tik ne daugiau mokinių pradėjo lankyti biologiją, nes iš knygų galima susidaryti primera plus įspūdį, kad būtent ši pamoka yra tobula vieta užsimegzti romantiškiems santykiams : )
Net nežinau kam galiu rekomenduoti šią knygą, nes jos vertinimai gana prieštaringi. Vieniems ji tiesiog primera plus super, kitiems – šiaip sau. Manau, teks paskaityti patiems ir nuspręsti kuriai grupei priklausote : )
Nora Grei nė neketino įsimylėti. Jos visai netraukė mokyklos berniukai, kuriuos taip uoliai piršo geriausia draugė Vi. Vieną dieną Nora sutiko Lopą. Šelmiška Lopo šypsena ir kiaurai veriančios akys pavergė užsispyrusios merginos širdį.
Po kelių stingdančių kraują nuotykių Nora nebežino, kuo pasikliauti. Jai dingojasi, kad Lopas visuomet atsiduria ten, kur ir ji, ir žino apie ją daugiau negu geriausia primera plus draugė. Nora negali apsispręsti: primera plus pulti vaikinui į glėbį ar bėgti nuo jo ir pasislėpti. Mėgindama rasti atsakymą, ji priartėja prie tiesos, kuri kelia kur kas daugiau nerimo negu jausmai Lopui.
 
Atsakyti
Atsakyti primera plus
 
Pingback: TYLA ~ Becca Fitzpatrick « Good books steal sleep…
Lengvas skaitalas, toks jausmas, kad pagamintas ant Twilighto siužeto, primera plus nes viskas taip totaliai panašu… Knyga įtraukianti, lengvai skaitoma, bet siužetas totaliai nuviliantis (vėl negaliu nelyginti su twilightu, kuriame mano skoniui irgi totaliai per daug cukraus :) ). Aišku, paauglėms, svajojančioms apie meilę su kažkokiu kietuoliu tai pats tas :))) Aš jau matyt per sena…
 
Interneto puslapis
Neseniai skaičiau VALYMAS ~ Sofi Oksanen NEPRARASK VILTIES ~ Jodi Picoult ŠEŠĖLIS ~ Karin Alvtegen IŠDAVYSTĖ ~ Karin Alvtegen KALTĖ ~ Karin Alvtegen Komentarai knygos on VALYMAS ~ Sofi Oksanen primera plus jole on [113|55] SENIS IR JŪRA ~ Ernest Hemingway jole on [113|55] SENIS IR JŪRA ~ Ernest Hemingway Eglė on NEPRARASK primera plus VILTIES ~ Jodi Picoult ingrida on [90|32] VAMPYRŲ AKADEMIJA ~ Richelle Mead Surask knygą Paieška
Autoriai Pasirinkite kategoriją — 2012 knygų iššūkis  (7) — Off-topic  (19) Abedi, Isabel  (2) Alvtegen, Karin  (4) Amirrezvani, Anita  (1) primera plus Anonimas  (1) Beigbeder, Frédéric  (1) Biliūnas, Jonas  (1) Boyne, John  (1) Brontë, Charlotte  (1) Brown, Sandra  (9) Bushnell, Candace  (1) Carcaterra, Lorenzo  (2) Cast, Kristin  (4) primera plus Cast, P. C.  (4) Clark, Mary Higgins  (8) Collins, Suzanne  (3) Cross, Donna Woolfolk  (1) Dickens, Charles  (1) Dirie, Waris  (1) Dominiguez, Carlos Maria  (1) Ellis, Bret Easton  (1) Evans, Nicholas  (1) Fitzpatrick, Becca  (3) Frank, Anne  (1) Friis, primera plus Agnete  (1) Garcia, Kami  (2) Gerritsen, Tess  (4) Glück, Doris  (1) Goethe, Johann Wolfgang von  (1) Golden, Arthur  (1) Golding, William  (1) Grangé, Jean-Christophe  (1) Gruen, Sara  (1) Harris, Charlaine  (5) Harris, Thomas  (1) Hemingway, Ernest  (1) Hesse, Herman  (1) Hogan, Chuck  (1) Hosseini, Khaled  (2) Ivanauskaitė, Jurga  (1) James, Rebecca  (1) Jones, Imogen Edwards  (1) Kaaberbol, Lene  (1) primera plus Kafka, Franz  (1) Kate, Lauren  (4) Katzenbach, John  (1) Kelk, Lindsey  (1) Keneally, Thomas  (1) Kristof, Agota&

No comments:

Post a Comment