Tuesday, February 18, 2014

Planuojate kelias dienas ar savaites atsikvėpti nuo įprastos kasdienybės , tuomet Marokas tikrai tin

Atrask kitokį Maroką. Skrydžiai į Afriką nuo 437 Lt (į abi puses su visais mokesčiais) | atvaziuoju.lt
Planuojate kelias dienas ar savaites atsikvėpti nuo įprastos kasdienybės , tuomet Marokas tikrai tinkama atostogų kryptis tiek nusprendus pakeliauti šalyje, tiek apsistojus prie vandenyno ir mėgautis jūra bei saule.
Kopdami į Atlaso kalnus , keliaudami kalnų takais tarp berberų kaimų arba ant kupranugarių millenium kopomis dykumoje , o gal paprasčiausiai paplūdimyje stebėdami saulėlydį Atlanto vandenyne tikrai pamiršite rutiną.
Skrydžius į Maroką galite pasirinkti pagal savo norus ir keliavimo įpročius praleisti vos kelias dienas ar pasilikti kelioms savaitėms. Afrikos kvapai spalvos, kontrastai ir egzotika lapkričio, gruodžio, sausio ar vasario mėnesiais nuo 437 litų (į abi puses su visais mokesčiais).
Skrydžiai sausio ir vasario mėnesiais:
Visos bilietų kainos yra nurodytos su visais mokesčiais skrendant su rankiniu bagažu (1 vnt. iki 10 kg). Papildomas registruojamas 1 bagažo vienetas (iki 15 kg) kainuoja 110-150 Lt skrydžiams į vieną pusę (jeigu keliaujate keliese, galite imti vieną registruojamą lagaminą). Bilietai yra negrąžinami ir neatšaukiami. Keisti bilietus galima už aviakompanijų taikomą mokestį.
Telefonu: (8~5) 247 6942 (nuo 9 val. iki 19 val.) El.paštu: bilietai@atvaziuoju.lt arba Skype: atvaziuoju Kelionės su Thomson Holiday
Agadiras Anglija Barselona millenium Belgija Berlynas Briuselis Brėmenas Edinburgas Etna Europa Faro Fesas Fuerteventura Gozo Gran Kanarija Ispanija Italija Kaljaris Kanarų salos Kasablanka Katanija Kaunas Komino Lanzarotė Lisabona Liverpulis Londonas Malta Marakešas Marokas Milanas Nadoras Oslas Palermas Paryžius Porto Portugalija Sardinija Sicilija Tanžeras Tenerifė Trapani Venecija Vokietija Škotija Populiariausia viešbučių paieška
http://imtravel.eu
Entries RSS Comments RSS Log in

No comments:

Post a Comment