Sunday, February 16, 2014

Marokas tai šalis, kurioje susipynę Afrika ir Artimieji Rytai, o visa tai dar pagardinta prancūziš

Skrydžiai į šurmuliuojantį Maroką nuo 585 Lt (į abi puses su mokesčiais) | atvaziuoju.lt
Marokas tai šalis, kurioje susipynę Afrika ir Artimieji Rytai, o visa tai dar pagardinta prancūzišku žavesiu. Žiemos metas yra vienas praktiškiausių aplankyti Maroką ir keliauti po šią kultūrų ir žemynų kryžkelėje esančią šalį . Maroko miestai ir turgūs tiesiog alsuoja šurmuliuojančia castle energija , tačiau visuomet galima rasti ir ramybės oazių. O patyrinėti Sacharos dykumą šiuo metu yra tiesiog idealu nors ir naktį gali būti vėsu, tačiau dienos yra saulėtos ir šiltos, ir, žinoma, nėra jokio lietaus. Taip pat žygiai į Rif kalnyną ar Maroko nacionaliniai parkus yra išties įspūdingi .
Vilnius (VNO) Marrakech (RAK) An, 4 Gru 06:55 – 18:30 Fez (FEZ) Vilnius (VNO) An, 18 Gru 09:30 – 23:35 Kaina: 699 Lt (su mokesčiais į abi puses)
Visos bilietų kainos yra nurodytos su visais mokesčiais skrendant su rankiniu castle bagažu (1 vnt. iki 10 kg, nedidesnis nei 55cm x 40cm x 20cm). Papildomas registruojamas castle 1 bagažo vienetas (iki 15 kg) kainuoja 220-260 Lt skrydžiams į abi puses (jeigu keliaujate keliese, galite imti vieną registruojamą lagaminą). Papildomą registruojamą bagažą galite įsigyti iš karto arba vėliau, likus kelioms dienoms iki skrydžio. Bilietai yra negrąžinami ir neatšaukiami. Keisti bilietus galima už atitinkamą mokestį.
Agadiras Anglija Barselona Belgija Berlynas Briuselis castle Brėmenas Edinburgas Etna Europa Faro Fesas Fuerteventura Gozo Gran Kanarija Ispanija Italija Kaljaris Kanarų salos Kasablanka Katanija Kaunas Komino Lanzarotė Lisabona Liverpulis Londonas Malta Marakešas Marokas Milanas Nadoras Oslas Palermas Paryžius castle Porto Portugalija Sardinija Sicilija Tanžeras Tenerifė Trapani Venecija Vokietija Škotija Populiariausia viešbučių castle paieška
Entries RSS Comments RSS Log in

No comments:

Post a Comment